Bufety v nemocnici

Bufet I.

Univerzitná nemocnica Martin prenajíma priestory stravovacej spoločnosti, ktorá prevádzkuje Bufet I. na Štefanovičovej ulici pri hlavnom vstupe pre motorové vozidlá.

V bufete ponúkame predaj nasledovného sortimentu:

  • pekárenské výrobky
  • cukrárenské výrobky
  • príprava čaju, kávy
  • šaláty, nátierky, obložené žemle, chlebíky, rožky a pizza
  • salámy a mäsové výrobky
  • ostatné tovary (čokolády, bonboniéry, džúsy, a pod.)
  • nealko nápoje
  • ovocie
  • drogéria a galantéria
  • darčekové predmety

Sortiment tovarov je neustále rozširovaný podľa požiadaviek zákazníkov.

Zodpovedná vedúca: Mišunová Anna 
Telefónny kontakt: 043 / 4203 205, 0903 727 453

Otváracie hodiny:
Pondelok: 6.30 hod 14.30 hod
Utorok: 6.30 hod 14.30 hod
Streda: 6.30 hod 14.30 hod
Štvrtok: 6.30 hod 14.30 hod
Piatok: 6.30 hod 14.30 hod

V sobotu a nedeľu je Bufet I. zatvorený.

 

Bufet II.

Univerzitná nemocnica Martin prenajíma priestory stravovacej spoločnosti, ktorá prevádzkuje Bufet II. nachádzajúci sa medzi posluchárňami a kuchyňou v areáli nemocnice.

V bufete ponúkame predaj nasledovného sortimentu:

  • pekárenské výrobky
  • cukrárenské výrobky
  • príprava čaju, kávy
  • šaláty, nátierky, obložené žemle, chlebíky, rožky a pizza
  • ostatné tovary (čokolády, bonboniéry, džúsy, a pod.)
  • nealko nápoje
  • teplé jedlá a polievky

Sortiment tovarov je neustále rozširovaný podľa požiadaviek zákazníkov.

Zodpovedná vedúca: Mišunová Anna 
Telefónny kontakt: 043 / 4203 238, 0903 727 453

Otváracie hodiny:
Pondelok: 6.30 hod 18.00 hod      (v zimných mesiacoch do 17:00 hod)
Utorok: 6.30 hod 18.00 hod      (v zimných mesiacoch do 17:00 hod)
Streda: 6.30 hod 18.00 hod      (v zimných mesiacoch do 17:00 hod)
Štvrtok: 6.30 hod 18.00 hod      (v zimných mesiacoch do 17:00 hod)
Piatok: 6.30 hod 18.00 hod      (v zimných mesiacoch do 17:00 hod)
Sobota: 10.00 hod 17.00 hod
Nedeľa: 10.00 hod 17.00 hod
 

Web stránka Univerzitnej nemocnice Martin používa súbory cookie na spravovanie, vylepšovanie a prispôsobovanie obsahu potrebám používateľa. Prehliadaním stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.